Turska serija Sila sa prevodom 7 epizoda

Sila Serija sa prevodom - Sapunica - Telenovela

Sila serija sa prevodom 7 epizoda online besplatno gledanje. Sadržaj epizodeBoran je ljubomoran na Silu i Emrea. Pomisao na osjećaje koji se rađaju između njih dvoje ruši mu samopouzdanje. Način kojim pokuša udaljiti Emrea od Sile ruši sve mostove koji su ga povezivali s njom.

Sada ga Sila ne mrzi samo zbog toga što se osjeća kao zarobljenica, nego i zbog njegova grubog ponašanja. Aga Boran pokušava u isto vrijeme popraviti odnos sa Silom i zaustaviti plemensku krvnu osvetu, ali nijedno mu neće poći za rukom.

Džihanu ide u prilog činjenica da agina riječ nije dovoljna kako bi zaustavila krvnu osvetu.  Narin, tužna zbog toga što Kevser koristi svaku priliku kako bi ponizila Azada, doživljava pobačaj i to je kap koja prelijeva čašu. Boran je razapet između Sile i plemenskih običaja. Pogledajmo kako će se izvući iz tog škripca.

OPIS SERIJE:  Sila, usvojeno dijete iz ugledne obitelji u Istanbulu, živi sretno i bezbrižno, ne znajući što će joj se uskoro dogoditi. Jednoga dana iznenada upoznaje svoje prave roditelje za koje je verovala da su mrtvi i njihove beskompromisne običaje koji njezin život preokreću naglavce. Silin biološki otac i brat dolaze u kuću u kojoj je odrasla i kažu joj da joj je majka na samrti te da joj je poslednja želja videti kćer. Pritom joj zataje da će je zapravo odvesti u zamjenu mladenki. Sila želi vidjeti svoju biološku majku i ne zna što će joj se dogoditi kada ode u grad u kojemu se rodila. Uopste nije svesna događaja oko sebe dok razmišlja o lepotama rodnoga kraja koji je sanjala, ne zna da je svadba koju njezin brat priprema zapravo njezina…

Komentari

Leave a Reply

eXTReMe Tracker