Turska sapunica Sila sa prevodom 9 epizoda

Sila Serija sa prevodom - Sapunica - Telenovela

Sila serija sa prevodom 9 epizoda online besplatno gledanje. Sadržaj epizode: Sila je čvrsto odlučila pobjeći iz pakla u kojem se nalazi. Emre je uspio stvoriti siguran svijetu kojem će započeti novi život s njom. Sada preostaje tek da ga ona pozove k sebi. Stvari se zakompliciraju kad Džihan novinarima dojavi gdje je Sila.

Dok Boran razmišlja kako da se riješi novinara i nadzora plemena, Sila planira okoristiti se njime kako bi pobjegla.

Svima je zabranjeno razgovarati s novinarima, ali to nije spriječilo da u javnost procuri ljubav Sile i Boran-age. Boran odvodi Silu iz te gužve i njih će dvoje provesti noć u vinogradu, nasamo. Hoće li ta noć potaknuti promjenu?

OPIS SERIJE SILA: Sila, usvojeno dijete iz ugledne obitelji u Istanbulu, živi sretno i bezbrižno, ne znajući što će joj se uskoro dogoditi. Jednoga dana iznenada upoznaje svoje prave roditelje za koje je verovala da su mrtvi i njihove beskompromisne običaje koji njezin život preokreću naglavce. Silin biološki otac i brat dolaze u kuću u kojoj je odrasla i kažu joj da joj je majka na samrti te da joj je poslednja želja videti kćer. Pritom joj zataje da će je zapravo odvesti u zamjenu mladenki. Sila želi vidjeti svoju biološku majku i ne zna što će joj se dogoditi kada ode u grad u kojemu se rodila. Uopste nije svesna događaja oko sebe dok razmišlja o lepotama rodnoga kraja koji je sanjala, ne zna da je svadba koju njezin brat priprema zapravo njezina…

Komentari

Leave a Reply

eXTReMe Tracker