SILA Uloge i Glumci iz serije

Sila Serija sa prevodom - Sapunica - Telenovela

Uloge i glumci iz serije SILA

Cansu Dere (Sila Sönmez)

Cansu_Dere_ttSila je vesela i vedra djevojka koja živi u Istanbulu, sve dok joj na vrata ne pokucaju biološki otac i brat. Kako bi se spasila brata Sila se prisilno udaje za agu Borana, a od tada njezin život postaje pakao. Ona je djevojka koja voli strastveno, ali s još većim žarom može prezirati svoje neprijatelje.

Mehmet Akif Alakurt (Boran Genco)

Mehmet_Akif_Alakurt_tBoran je aga što znači vladar svog plemena. Boran je autoritaran muškarac koji unatoč  pritisku plemena zastupa liberalne ideje. Uvijek pronalazi ravnotežu između zastarjelih običaja i ideja modernog svijeta. Boran je u prošlosti bio oženjen i zaljubljen u Jezdu koja si je upravo zbog običaja oduzela život.

Boncuk Yılmaz (Narin)

Boncuk_Ylmaz_tNarin je Boranova sestra koja se potajice uda za Silinog brata Azada. Zbog toga život joj prema plemenskim običajima visi o koncu. Narin je blaga djevojka koja izuzetno cijeni svog agu i brata Borana.

Cemal Toktaş (Azad)

Cemal_Toktas_tAzad je nepromišljen i smatra da njegova sestra Sila ne zaslužuje bolji tretman. Sebičan je i ne pomišlja na svoje posljedice svoje djelovanja.

Devrim Saltoğlu (Cihan Genco)

Devrim_Saltoglu_tDžihan je Boranov bratić koji je oduvijek ljubomoran na svog agu. Stalno pronalazi načine kako bi umanjio njegovu vladavinu među plemenom. Splektaroš je i glavni pokretač svih problema u plemenu.

Zeynep Eronat (Bedar Sönmez)

Zeynep_Eronat_tBedar je Silina biološka majka koja poštuje običaje. Ona je blaga srca i voli svoju djecu.

Menderes Samancılar (Celil Sönmez)

Menderes_Samanclar_tDželil je Silin otac koji smatra da se običaji moraju poštovati. Slabije ne poštuje i smatra da mlađa kćerka nema pravo na obrazovanje zato što je žena.

Kartal Balaban (Emre)

Kartal_Balaban_tEmre nekadašnji Silin dečko koji će učiniti sve da Silu vrati u Istanbul. On je njezina osoba od povjerenja koja ne podnosi Borana te je njegov najljući protivnik.

eXTReMe Tracker