Sila sapunica sa prevodom 5 epizoda

Sila Serija sa prevodom - Sapunica - Telenovela

Silu jako iznenadi kad od Emrea sazna da je naslijedila sav imetak obitelji iz Istanbula. Hoće li je činjenica da je postala jedna od najbogatijih ljudi u Turskoj spasiti od toga da bude žrtva običaja? Boran ne može shvatiti odnos između Sile i Emrea i smeta mu njihova bliskost.

Strogo upozorava Emrea da se kloni svega što mu pripada. Kevser pak dovodi Narin natrag u kuću koristeći kao izliku Narininu bolest. To je za Azada nova prilika da se doseli u kuću. Dželila razbjesne glasine koje čuje i odvodi iz škole Dilan koja ne može podnijeti nepravdu i pritisak te bježi iz kuće. Hoće li Dilan postati nova žrtva običajnog zakona? U razgovoru s Narin, Sila doznaje za Boranovu veliku ljubav prema Jezdi i njezinu tragičnu smrt i to mijenja njezino mišljenje o Boranu. Među njima se budi bliskost pomiješana s ljubomorom. No kad Sila dozna za nove žrtve običajnog zakona, među njima se ponovno podigne zid ljutnje. Hoće li Boranovi napori biti dovoljni da sruše taj zid?

Serija Sapunica Telenovela: Sila, usvojeno dijete iz ugledne obitelji u Istanbulu, živi sretno i bezbrižno, ne znajući što će joj se uskoro dogoditi. Jednoga dana iznenada upoznaje svoje prave roditelje za koje je verovala da su mrtvi i njihove beskompromisne običaje koji njezin život preokreću naglavce. Silin biološki otac i brat dolaze u kuću u kojoj je odrasla i kažu joj da joj je majka na samrti te da joj je poslednja želja videti kćer. Pritom joj zataje da će je zapravo odvesti u zamjenu mladenki. Sila želi vidjeti svoju biološku majku i ne zna što će joj se dogoditi kada ode u grad u kojemu se rodila. Uopste nije svesna događaja oko sebe dok razmišlja o lepotama rodnoga kraja koji je sanjala, ne zna da je svadba koju njezin brat priprema zapravo njezina…

Komentari

Leave a Reply

eXTReMe Tracker