Sila sa prevodom gledanje 8 epizoda

Sila Serija sa prevodom - Sapunica - Telenovela

Sila serija sa prevodom 8 epizoda online besplatno gledanje. Sadržaj epizode: Ne oklijevajući ni trena, Boran svojom ljubavlju vraća Silu u život koji je naumila napustiti. Njihova je ljubav sada strast koja odolijeva i smrti. Ni Džihan ne gubi vrijeme i pokušava dokazati ocu i stricu da bi on trebao biti aga, pokazujući im kako Boran radi jednu pogrešku za drugom.

Azadu je dosta nepravde koju podnosi i smišlja plan koji će njemu, njegovoj ženi i Sili pomoći da pobjegnu u Istanbul. Kad policija pokraj rijeke pronađe Boranov izgubljeni teret, on uskoro sazna tko se krije iza toga.

Usto ga šokira i očeva oštra kritika njegova agovanja i braka sa Silom. S jedne ga strane pritišću razum i osjećaji, a s druge otac i zakon. No ovaj je već odabrao sljedeću žrtvu. Hoće li Boran-aga poslušati razum ili će se pokoriti zakonima?

OPIS SERIJE SILA: Sila, usvojeno dijete iz ugledne obitelji u Istanbulu, živi sretno i bezbrižno, ne znajući što će joj se uskoro dogoditi. Jednoga dana iznenada upoznaje svoje prave roditelje za koje je verovala da su mrtvi i njihove beskompromisne običaje koji njezin život preokreću naglavce. Silin biološki otac i brat dolaze u kuću u kojoj je odrasla i kažu joj da joj je majka na samrti te da joj je poslednja želja videti kćer. Pritom joj zataje da će je zapravo odvesti u zamjenu mladenki. Sila želi vidjeti svoju biološku majku i ne zna što će joj se dogoditi kada ode u grad u kojemu se rodila. Uopste nije svesna događaja oko sebe dok razmišlja o lepotama rodnoga kraja koji je sanjala, ne zna da je svadba koju njezin brat priprema zapravo njezina…

Komentari

Leave a Reply

eXTReMe Tracker