Sila ima prevdod 17 epizoda

Sila Serija sa prevodom - Sapunica - Telenovela

Sila serija sa prevodom 17 epizoda online besplatno gledanje. Sadržaj epizode: Sila još nije ni sigurna u Boranovu ljubav, a nove informacije već u njoj pobuđuju ljubomoru koja rasplamsa njezin bijes. 

Sada njezini planovi za Mardin nemaju samo za cilj pomoći regiji nego i uništiti pleme Gendžo. S druge strane, Boranu nije promaklo Abajevo oduševljenje Gizem. Hoće li Gizem osvojiti Abaj ili Boran? Kad Narin vidi zaposlenice u tvrtki, i ona postaje ljubomorna, ali uz Bedarinu i Silinu potporu odlučuje se promijeniti.

Džihan kodnim imenima stiže čak do Esmine kuće, a ta je drskost istodobno naljuti, ali i uzbudi. Sila se želi povjeriti Emreu, ali je neodlučna. Ne zna kako bi on mogao reagirati ako mu kaže da je trudna.

Džihan nagovori Esmu da razgovara sa Silom. Hoće li Esma postići svoj cilj, hoće li Silino mekano srce otopiti led među njima ili će je odlučno odbiti? Zinar stiže u Istanbul pod izlikom da ne želi ostaviti Borana samog. Stižu i ljudi koje Džihan očekuje iz Mardina. I dok on brzo razvija svoje planove, Silu šokira vijest da Boran odlazi u Mardin. Ona odlazi liječniku da bi pobacila. Na izlazu Silu i Borana čeka veliko iznenađenje.

Komentari

Leave a Reply

eXTReMe Tracker