Serija Sila sa prevodom 12 epizoda

Sila Serija sa prevodom - Sapunica - Telenovela

Sila serija sa prevodom 12 epizoda online besplatno gledanje. Sadržaj epizode: Dok Boran oslobađa Jezdin duh, Sila se priprema na bijeg prema vlastitoj slobodi.

Na svojim leđima osjeća pritisak zakona i boli koju će bijegom nanijeti Boranu i bori se sa sobom premda bi htjela otići u Istanbul.

Emre je nagovara na bijeg. On, Azad i Narin spremni su na bijeg, no hoće li Sila ući u avion? Džihan doznaje važne informacije i kuje podli plan kako bi ih iskoristio protiv Boran-age. Majka Bedar, koja  bi uskoro mogla zauvijek izgubiti novopronađenu kćer, pati u neizvjesnosti.

OPIS SILA SERIJE: Sila je odrasla u Istanbulu u bogatoj obitelji ne znajući da oni s kojima živi zapravo nisu njezina prava obitelj. Njezin rođeni brat Azat zaljubit će se i pokušat pobjeći sa sestrom jednog od aga u Meridinu, ali plan im neće uspjeti. Kako bi izbjegli smrtnu kaznu, koja je po tamošnjim običajima važila za sve one koji ne poštuju zakon i tradiciju, Silina obitelj će dobiti ponudu da njihov aga Boran oženi sestru od odbjeglog.

Komentari

Leave a Reply

eXTReMe Tracker